Opp kl sju, ned å spise en stusselig, men god frokost; varm croissant & varm sjokolade, vær nervøs -> Le Cordon Bleu! Det va vår morning :) Vi kom frem, fikk utdelt meny og fikk et tretimers kurs kor vi så på han Chef'n lage mat. Seinere fikk vi utdelt forkle og sidestykke, som vi fikk beholde :D Brukte ca to tima på å lage mat. NAMMENAM mat! :) for å svare på spørsmåla dine mamma, som e ikke gidd å bruke fem tima på å skrive på mobilen;
-Var det kjekt: ja. :)
-Lærte du noe: ja, litt, men kunne lært mer syns e.
-Hva lagde dere: Veau sautè facon saltimbocca, polenta aux herbest et asparges vertes. du får se menyen når e kommer hjem :)
(skal prøve å ikke brette diplomet, men den lomma på kofferten ekke særlig flat du!)
-Skal dere ligge på hotell lenge: nei, vi lå der i ei natt no, og skal ligge der neste lørdag også, pågrunn av avstanden til flyplassen.
-Hvor går ferden videre: vi e no hos tanta til lisa i paris, ho som skal gifte se. så ferden blir nok Eiffeltårnet og Versay, og andre plassa/shopping i Paris :D
Bonne Noui! :-)
søndag 2. august 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
He he. Så flink du er. Ang. diplomet, så får den ligge alene i den lommen. Derfor. Eli Anne og jeg gleder oss til dere skal lage til oss det dere lagde på kurset :-D Husk å gå innom en dagligvarebutikk og kjøp sånne ting du ikke får kjøpt her ;-)
SvarSlettsånne ting e ikke får kjøpt her? ka det skal bety? xD klart, det kan vi fikse! ;D
SvarSlettE så kjekt at du blogga Anne Marte ;D
SvarSlettka du ikkje stappa mej i kofferten før!!
SvarSlettej me vil på kokkekurs i frankrike!!
Må jo det for å holde mamma oppdatert, Cecilie :D
SvarSlettbut TY. ^^
nei, si d Synnøve :]